Dekker Autogroep en Martin Schilder samen in onderdelen

Martin Schilder Autobedrijven en Dekker Autogroep stappen samen in de distributie van banden en originele fabrieksonderdelen van Ford, Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. De Banden Express is de logistiek partner.

André Hakhof, aftersalesmanager van Dekker Autogroep: “De Banden Express verzorgt voor een groot deel de distributie van onze originele Ford onderdelen. Tijdens de leveringen kwamen wij met enige regelmaat ook de onderdelenbussen van Martin Schilder tegen. Wij de originele Ford onderdelen, zij de originele onderdelen van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Wij reden tot voor kort letterlijk achter elkaar aan. Onze interne routes, leveringen aan onze eigen vestigingen en schadebedrijven, gaan we nu met elkaar delen.”

De regionale routeservice wordt verzorgd door De Banden Express. Jacob Zoutewelle, algemeen directeur: “Met meer dan 45 bestelbussen staan wij tot wel vier maal per dag met onze banden en de bestellingen van Dekker Autogroep en Martin Schilder Autobedrijven bij de klant voor de deur. Doordat wij met vaste routes en aflevertijden werken weet de klant altijd precies wanneer de bestelling uitgeleverd gaat worden.”

Grossier

Michel Schilder: “In eerste instantie leggen we onze focus op de logistieke samenwerking, maar een samenwerking als onderdelengrossier sluiten wij niet uit. We hebben al ideeën over een gezamenlijke marketing en onderdelenverkoop. In de toekomst willen wij onze gezamenlijke propositie en service verder uitbreiden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.