Delphi breidt aircoportfolio uit

Delphi introduceert zijn nieuwe airco- en motorkoelingcatalogus 2017, publicatienummer S211/15. De catalogus beschrijft de uitgebreide aircoportfolio voor Europese en Aziatische voertuigen en omvat meer dan 1500 onderdeelnummers, waarmee meer dan 26.000 voertuigen gedekt worden.

Daarnaast bevat de catalogus informatie over 165 nieuwe onderdeelnummers. Het aanbod omvat interieurfilters, compressoren en condensers voor populaire voertuigen als de Audi A3 (2012>), BMW 4-serie (2014>), Ford Fiesta (2012>), Mercedes A-Klasse (2014>) en Seat Ateca (2016>). Daarnaast staan in de catalogus een aantal nieuwe onderdelen voor snellere en groenere koelprestaties. Deze onderdelen zorgen voor een lager brandstofverbruik, minder uitstoot, een snellere werking en een betere bescherming van de inzittenden. De catalogus heeft een hoofdstuk met nieuwe onderdelen, alle toepassingsdetails en een gedetailleerde kopersgids met productfotografie en OE-nummers. Het volledige assortiment is ook te vinden op Tecdoc en in de online catalogus van Delphi, delphicat.com.  

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters