Met de lancering van de campagne Masters of Motion wil Delphi Technologies, een merk van BorgWarner, monteurs en werkplaatsen voorbereiden op de veranderende automotive wereld.

De campagne vertaalt de resultaten van enquêtes, gehouden in meer dan 4000 werkplaatsen, naar de praktijk van monteurs en werkplaatsen. Startpunt is een nieuw digitaal portaal, dat een vertrouwd informatiepunt voor gebruikers moet worden naarmate er meer video’s, tekeningen en handleidingen worden toegevoegd. De campagne gaat monteurs ondersteunen en bijscholen in de huidige technologie en legt de fundering voor toekomstige ontwikkelingen, waaronder connectiviteit en elektrificatie.

Partners

De tools van Masters of Motion zijn ook bedoeld voor de distributiepartners van de werkplaatsen. Zij zijn de belangrijkste pijlers voor het werk van de monteurs en spelen een essentiële rol om ervoor te zorgen dat werkplaatsen over de beste hulpmiddelen beschikken om met alle ontwikkelingen in de pas te blijven. “Bij Delphi Technologies proberen we monteurs te ondersteunen, omdat die uiteindelijk de ruggengraat zijn van de aftermarket. Wij willen dat ze zich gehoord en begrepen voelen als de experts die ze zijn, en zo ontstond Masters of Motion”, vertelt Jean-François Bouveyron namens BorgWarner.

Voorbereid

“Wat duidelijk werd in ons overleg met werkplaatsen was dat ze ondersteuning nodig hebben voor nieuwe, onbekende technologieën die eraan komen, maar dat die ondersteuning begint bij wat er nu al in hun werkplaats staat. We hoeven niet bang te zijn voor de toekomst, maar we moeten er wel op voorbereid zijn! We zijn erg blij met de introductie van Masters of Motion in heel Europa, waarmee een duurzame aftermarket op de lange termijn een stap dichterbij komt”, aldus Jean-François Bouveyron.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties