Deukland start in regio Breda

Deukland, specialist op het gebied van uitdeuken zonder spuiten voor zakelijke en particuliere klanten, is onlangs ook in de regio Breda gestart. Jos de Graaf vertegenwoordigt Deukland, nadat hij de opleiding ‘Uitdeuken Zonder Spuiten’ had afgerond.

“Ik heb ervaring met plaatwerk, het autobedrijf en franchise”, vertelt De Graaf. “Toen ik na de verkoop van mijn autobedrijf en een avontuur in online media mij oriënteerde op de markt van kansrijke franchiseconcepten, was Deukland een ontdekking. De filosofie, het vakwerk, de kwaliteitseisen en de ambities passen mij perfect. Toen bleek dat Michael Huis, waarmee ik succesvol en plezierig heb samengewerkt bij Glasgarage, zijn schouders onder Deukland ging zetten was voor mij het besluit snel genomen.”

Interne opleiding

Deukland leidt kandidaten zelf op voordat ze franchisenemer kunnen worden. Dennis Broerse, directeur en cursusleider: “Ik streef altijd naar een 10, een 8 is niet goed genoeg. Daarom stopt de opleiding niet na het examen en verliest een Deukland-specialist geen werk op kwaliteit. In mijn opleiding zit dat kwaliteitsdenken opgesloten: methode, gereedschap, uitstraling en attitude. Daarmee maken we het cursisten niet gemakkelijk maar als je eenmaal franchisenemer bent wel. Dan werkt dat kwaliteitsdenken in je voordeel.”

Jos de Graaf heeft zijn praktijkproef cum laude uitgevoerd. “Met het uitgekiende gereedschap-systeem, de landelijke verkoop- en marketingondersteuning en het zich vormende netwerk kan ik mij beter profileren dan een gemiddelde concurrent en openen zich nieuwe markten.”

Broerse heeft meer cursisten in opleiding en verwacht het Deukland-netwerk daarmee snel te vergroten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *