Dijkema’s Autoglas wint Focwa-verkiezing

Dijkema’s Autoglas uit Hoogezand is voor de tweede keer op rij winnaar van de verkiezing Focwa Autoruitherstelbedrijf van het jaar 2010-2011. De tweede plaats is naar Autotaalglas Lisse gegaan. Autotaalglas Ridderkerk is goede derde.

Wim en Wilma Dijkema benadrukken dat het vooral een teamprestatie is. "De jury kijkt niet alleen naar de werkwijze en het resultaat van de reparatie/vervanging maar ook de bedrijfskundige visie en het handelen hiernaar, zoals klantgerichte benadering."
De drie finalisten hebben een beleidstest, praktijktest vervanging en praktijktest reparatie van drie gelijke auto’s ondergaan.

Wim en Wilma ontvingen uit handen van Ben Kolvenbach, voorzitter Focwa Specialisten, een glazen award en een reischeque ter waarde van 1000 euro. Daarnaast mag Dijkema’s Autoglas gebruik maken van het speciale logo.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *