Directeur AD Benelux en Fugo op de fiets voor KWF

Een team van technische groothandel in automaterialen, carrosserie en equipment Fugo Gouda, stapt 7 juni op de fiets om deel te nemen aan de Alpe d’HuZes en daarmee geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Het team heeft als doelstelling om 75.000 euro bij elkaar te fietsen.

Het Fugo-team bestaat onder meer uit Fugo-directeur Lisette Hogenelst en Henk Kromhout, algemeen directeur AD Benelux. In totaal doen zeven medewerkers van de bedrijven mee aan de actie, waarbij deelnemers individueel of in teamverband zes keer op één dag fietsend de loodzware bergtop Alpe d’Huez beklimmen.

Team Fugo is nog op zoek naar sponsors om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. De directe aanleiding van de deelname is het 75-jarig bestaan van de onderneming. Fugo is aandeelhouder van AD Benelux.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *