Directeur Autotrack naar Wegener

Autotrack-directeur Sander van den Hout heeft op 1 april het online advertentieplatform verlaten voor een nieuwe baan als directeur bij Wegener Digital. De 39-jarige Van den Hout gaat zich daar richten op het ontwikkelen en ondersteunen van online en mobiele producten. Een opvolger voor de dagelijkse leiding bij Autotrack.nl is nog niet gevonden.

Van den Hout startte in 2000 binnen Wegener met Autotrack.nl. In twaalf jaar wist hij de website uit te bouwen tot één van de grootste (tweedehands) autosites op de Nederlandse markt. Overigens blijft Van den Hout in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor Autotrack.nl.

“De jarenlange ervaring die ik bij Autotrack.nl heb opgedaan, ga ik inbrengen om de digitale ambities van Wegener te verwezenlijken.” De nieuwe strategie van Wegener legt de nadruk op betaalde producten: zowel apps voor tablets en smartphones, als nieuwe manieren om te betalen op nieuwswebsites.

De autobranche zit volgens Autotrack momenteel in een transitiefase; van traditionele verkoop naar verkoop via digitale platformen en sociale media. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.