Distri24 en Van Heck breiden samenwerking uit

Distri24 – een honderd procent dochteronderneming van The Alwaysbemobile Company – en onderdelenimporteur Van Heck breiden de komende jaren hun samenwerking verder uit. Op 29 september ondertekenden de CEO van The Alwaysbemobile Company, Luc van Bussel en de CEO van Van Heck, Adriaan Roggeveen onder toeziend oog van de Business Partners van Van Heck, een nieuw 4-jarig contract waarin de nadruk ligt op een strategische relatie tussen beide partijen. Deze samenwerking past in de strategie van The Alwaysbemobile Company om duurzame relaties te onderhouden met de industrie en leveranciers.

De merkonafhankelijke inkoop- en distributieorganisatie Distri24 signaleert een forse groei in de vraag naar onderhoud binnen alle ketens van The Alwaysbemobile Company. Deze groei zet de komende jaren verder door en vormt de basis voor de vernieuwde samenwerking. De komende vier jaar zullen Distri24 en Van Heck hun samenwerking intensiveren op het gebied van ICT integratie, just-in-time-delivery, productinformatie, kennisdeling en training en opleiding. CEO Luc van Bussel van The Alwaysbemobile Company: "Duurzame relaties zijn de beste waarborg voor een beheersbare maar forse groei in onze verkoopomzet en inkoopvolumes. De tijd van adhoc inkopen is definitief voorbij. Wij verwachten van onze partners een maximale toegevoegde waarde en een optimale connectie. Zo kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Een tripple win-winsituatie."

Onderdelenimporteur Van Heck is al jaren hofleverancier voor alle bedrijven binnen The Alwaysbemobile Company. CEO Adriaan Roggeveen over de samenwerking: "Door het ondertekenen van dit contract onderstrepen wij het belang van de strategische samenwerking met The Alwaysbemobile Company. Uniek in deze samenwerking is dat de Business Partners van Van Heck integraal onderdeel zijn van deze strategische samenwerking."

Distri24 is de nieuwe benaming voor DistriTyre Europe. Distri24 is de merkonafhankelijke inkoop- en distributieorganisatie voor de volledige onderhoudsmarkt en is 24 uur per dag bereikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.