Distributie TEN van Oskamp naar TBA

Technisch Bureau Andriessen (TBA) uit Baambrugge heeft per direct de distributie van TEN apparatuur van Oskamp Equipment op zich genomen, dat vorige week woensdag failliet is verklaard. Test Equipment Nederland en TBA zijn onderdeel van de Andriessen Groep.

Patrick Andriessen, directeur TBA: “Bestaande TEN-klanten gaan dan ook geen enkele hinder ondervinden van het faillissement van Oskamp. De service aan de apparatuur blijft zoals deze is.”

Hoe TBA de vertegenwoordiging van TEN gaat verzorgen kan Andriessen nog niet zeggen: “Daar is het nog nu te vroeg voor om uitspraken over te doen. Het belangrijkste is dat gebruikers van en geïnteresseerde in TEN apparatuur weten waar ze terecht kunnen.”

TEN is producent van APK-meetapparatuur, waaronder 4-gas- en roetmeters. Daarnaast heeft TEN in de afgelopen periode haar leveringsprogramma uitgebreid met onder andere remmentestbanken en diagnosesystemen. “Momenteel zijn we druk bezig met het uitbreiden van ons remmentestbankprogramma en het doorontwikkelen van emissie-apparatuur”, aldus Andriessen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *