Doorstart Proficlean

Het failliete Proficlean in Aalten maakt een doorstart. Het bedrijf van Vincent van Aken is overgenomen door Auto Totaal in Ruurlo. De werkzaamheden van Proficlean worden voortaan onder de vlag van Auto Totaal uitgevoerd.

Autopoetsbedrijf Proficlean was dertien jaar in Aalten actief, maar kwam door de economische neergang in financiële problemen. Een faillissement was het gevolg. Rudi Vossers, eigenaar van het gespecialiseerde autoreconditioneringsbedrijf Auto Totaal, besloot daarop te investeren in de overname van Proficlean. Hij heeft de inventaris en de goodwill van de Aaltense onderneming overgenomen.

Het gevolg is dat Proficlean stopt in Aalten. De deuren van het pand zijn inmiddels gesloten. De activiteiten worden voortgezet vanuit het centrale bedrijfspand van Auto Totaal in Ruurlo. Daar werkt nu ook Vincent van Aken. Hij kreeg er een dienstverband aangeboden, zoals bij de overname is afgesproken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *