Douane vertrouwt Van den Ban

Van den Ban Autobanden in Hellevoetsluis heeft 26 juni haar AEO-certificaat in ontvangst mogen nemen. De douane geeft het bandenbedrijf daarmee de status Authorised Economic Operator (AEO). Deze certificaten zijn nodig voor bedrijven die internationaal actief zijn.

Het behalen van het certificaat is een kwaliteitsoordeel over hoe Van den Ban haar goederenstromen, zowel fysiek als administratief, onder controle heeft. Door toekenning zijn er onder andere minder controles nodig voor bepaalde schakels in de logistieke keten en is er een lagere zekerheidstelling. Zakenpartners beschouwen een AEO-gecertificeerd bedrijf als een betrouwbare handelspartner.

Van den Ban is nu in het bezit van het AEO-C certificaat (Customs/Douanevereenvoudigingen). AEO-veiligheid (AEO-S) zal de komende tijd binnen het bandenbedrijf verder worden opgepakt. Alle certificaten zijn erkend in de hele Europese Unie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *