Drie keer nieuwe James

De merkonafhankelijke formule James Autoservice heet drie nieuwe ondernemers welkom in haar landelijke netwerk. Deze maand openen de vestigingen in Alphen aan den Rijn (Ducar), Den Haag (Vathauer) en Bunschoten (Daatselaar). Formule-eigenaar The Alwaysbemobile Company is op dit moment met meer geïnteresseerden in gesprek over toetreding tot James. Binnenkort zullen er nog een aantal vestigingen hun deuren openen.

Na een informatiebijeenkomst in januari hebben veel garagehouders aangegeven belangstelling te hebben voor James Autoservice. “We merken dat veel ondernemers, op zoek zijn naar de voorbereiding op de nieuwe BER-wetgeving. Met elkaar kunnen we de kansen die deze wetswijziging biedt optimaal benutten. Daarnaast ligt de leasemarkt open voor de ondernemers die bij ons zijn aangesloten”, aldus James-manager Roel Damen .

The Alwaysbemobile Company heeft de doelstelling om nog dit jaar vijftig James autobedrijven operationeel te hebben. James Autoservice is dit jaar ook aanwezig op Autovak RAI 2011 met een eigen stand.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *