Drie nieuwe deelnemers Carxpert

Carxpert Nederland start 2017 met drie nieuwe deelnemers aan de werkplaatsformule: Autobedrijf Van Lunsen (aangesteld door Groupauto-grossier A28 Autotechniek uit Nijkerk); Autobedrijf Van Riet (door Record Auto onderdelen uit Utrecht) en Garagebedrijf Check (eveneens door Record). 

Voor het drietal is de geboden technische ondersteuning hét argument om toe te treden. “Bovendien hebben alle vrije garagisten een uitdaging op het gebied van telematica”, zegt Frank van Lunsen. “Wij hebben alle vertrouwen dat Groupauto op dit gebied met de juiste oplossingen gaat komen.” Marco van Riet vult aan: “Het brede pakket van Carxpert geeft ons de zekerheid dat wij klaar zijn en blijven om de steeds complexere automotive vraagstukken op te kunnen lossen.” Zijn eveneens in Utrecht actieve broer Ronald van Riet (Garagebedrijf Check) prijst het vrijblijvende karakter van de geboden faciliteiten. “Wij blijven eigen baas binnen ons bedrijf.” Ook is hij te spreken over de hulp bij social media en marketingactiviteiten.

Bij Carxpert zijn in Europa meer dan vijfduizend universele autobedrijven aangesloten. Speerpunten zijn techniek en marketing, volgens de formule “exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *