Drie uit zes voor Maas Autogroep

Voor de derde maal in zes jaar tijd uitgeroepen worden tot Audi-dealer van het Jaar 2016. Het lukte Maas Autogroep uit Uithoorn wederom met sterke verkoopprestaties en loyaliteitscijfers, een goede bedrijfsuitstraling en een zeer hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als aftersales.

Namens Maas Autogroep nam Bob Steijlen, business-unitmanager Audi, de onderscheiding deze week in ontvangst tijdens een dealerbijeenkomst die werd gehost door presentator Humberto Tan. De prijs werd uitgereikt door Gerard Jansen, directeur van Audi Nederland, en Diego Ramos, verkoopdirecteur West-Europa van Audi AG.

De titel is in het leven geroepen door Audi Nederland en wordt jaarlijks toegekend. Het doel is om dealers te stimuleren zich te blijven inzetten voor (verdere) kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid.

De mate van klanttevredenheid op het gebied van sales én aftersales wordt continu gemonitord door onderzoeksbureau TNS Nipo. Audi-rijders kunnen zich daarbij uitspreken over vele aspecten van de dienstverlening van ‘hun’ Audi-dealer. De ‘algemene tevredenheid’ op het gebied van sales en aftersales is een belangrijke factor. Als het gaat om service, is het persoonlijke aspect van groot belang. Na het uitvoeren van een reparatie of onderhoudsbeurt vraagt een dealer bijvoorbeeld of de klant écht tevreden is. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan kan er direct nog actie worden ondernomen. Op basis van de waarderingscijfers van vele duizenden klanten stelt TNS Nipo voor elke Nederlandse Audi-dealer een klanttevredenheidsrapport op.

Audi-dealers die met hun ‘rapportcijfers’ boven het (hoge) landsgemiddelde scoren, komen in aanmerking voor de titel Audi Excellent Dealer. Ook Maas Autogroep viel die titel te beurt, maar de sterke verkoopcijfers en de hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als aftersales gaven uiteindelijk de doorslag om het bedrijf uit Uithoorn tot beste Audi-dealer van het jaar te kronen.

Maas Autogroep, v.l.n.r.: Bob Steijlen, Paul Frankena, Marcel Verkleij en Ronald Maas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.