DS Store opent in Amsterdam

DS Store in Amsterdam is geopend. DS Store maakt onderdeel uit van de dealervestiging Citroën Amsterdam, die eind 2014 de zichtlocatie aan de A10 in gebruik nam. Bij DS Store Amsterdam staan beleving en luxe centraal.

Directeur Citroën Amsterdam Raymond Crezee was verheugd over de opening: ‘Ik ben blij dat we gezamenlijk met het hele team hebben kunnen werken aan de opbouw van DS Store Amsterdam. We staan vanaf nu helemaal in stijl klaar voor alle DS en Citroën klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn’.

Op de openingsavond verrichte Arnaud Ribault, directeur Sales & Marketing van DS Automobiles, de officiële inhuldiging: ‘Dit is een belangrijk moment voor DS omdat iedere opening van een nieuwe DS Store bijdraagt aan de zichtbaarheid van het merk en onze klanten de echte DS ervaring kunnen beleven. De uitbreiding van het DS netwerk is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het merk’.

DS Nederland maakte van de gelegenheid gebruik de nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback te presenteren, die binnenkort in de Nederlandse showrooms staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.