Het Franse designmerk DS Automobiles heeft in Utrecht zijn derde Nederlandse DS Store geopend, in aanvulling op die in Amsterdam en Doetinchem. De vestiging aan de Landzigt maakt deel uit van een mondiaal netwerk van luxe aangeklede verkooppunten.

“De  store ademt zowel een warme als high-end sfeer”, stelt de Nederlandse DS-importeur over de locatie-Utrecht. Behalve de drie kant en klare DS Stores zijn er in Nederland zes Salons: Den Haag, Zwolle, Amersfoort, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. In Breda en Arnhem maken twee bestaande locaties zich klaar om door middel van een verbouwing DS Store te worden. Een DS Salon is een apart gedeelte binnen een bestaand pand, terwijl een DS Store een eigen ingang heeft.

Configurator

Conform de huisstijl zijn de interieurs doorspekt met hoogglans meubels, plasma schermen, de virtuele configurator DS Virtual Vision en foto’s van Parijs, mode, luxe of design. Later dit jaar introduceert het merk de honderd procent elektrische DS 3 Crossback e-Tense. De prijs wordt nog bekendgemaakt, reserveren kan zonder aanbetaling.

Elektrische auto

Het Franse merk DS Automobiles werd in Parijs geboren en officieel opgericht op 1 juni 2014, met de ambitie om de Franse auto een nieuwe plaats te geven. DS zegt vol in te zetten op hybride en elektrische auto’s.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties