Ed van Proosdij terug in banden

Als gevolg van bezuinigingen sneed Goodyear Dunlop Tires Nederland begin dit jaar in haar personeelsbestand, waardoor Ed van Proosdij sinds 1 januari een nieuwe baan moest zoeken. Greet Willekens volgde hem op. Hij is nu zijn eigen adviesbureau Edvices Unlimited gestart.

Van Proosdij werkte ruim twee decennia voor de bandengigant. “Na 22 jaar in de bandenbranche is het logisch dat je een groot netwerk hebt opgebouwd. Het is natuurlijk wel de vraag of zij bij zo’n plotseling afscheid ook nog contact houden. Ik kan nu uit eigen ervaring vertellen dat het een mens erg goed doet, als vele van je relaties en collega’s laten blijken dat zij het erg jammer vinden dat je uit de business zou moeten stappen. Dit is voor mij een extra reden om mijn eigen adviesbureau op te zetten.”

Inmiddels heeft Edvices Unlimited enkele opdrachten ontvangen. Zo staan het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en International Tyre Business al op de klantenlijst. Deze week is ook de site Edvices.nl live gegaan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *