Eén catalogus NGK bougiekabels/bobines

NGK Spark Plug Europe heeft in zijn nieuwe catalogus voor de eerste keer zowel de bougiekabels als de bobines opgenomen. Naast de toevoeging van nieuwe toepassingen zijn de tabellen en afbeeldingen verbeterd, om het geheel gebruiksvriendelijker te maken voor distributeurs en garagebedrijven.

De catalogus 2016 – 2017 toont beide productlijnen in tabellen naast elkaar. In een extra kolom kunnen de gebruikers het aantal bobines terugvinden dat nodig is voor het voertuig.

Er zijn nu geschikte bougiekabels en bobines van het merk NGK Ignition Parts voor achtduizend modellen in Europa, goed voor 92 procent van het Europese wagenpark. Vergeleken met vorige catalogi bevat deze nieuwe zevenhonderd nieuwe kruisverwijzingen voor bobines, waarvan tweehonderd dankzij de nieuwe, op de beurs Automechanika gelanceerde bobines. Voor bougiekabels heeft NGK Spark Plug Europe negenhonderd nieuwe kruisverwijzingen toegevoegd.

De pictogrammen van bobines bevatten nu ook een afbeelding van de hoofdstekker van elk onderdeel, terwijl bij de afbeeldingen voor bougiekabels de typen bobines voor de desbetreffende set bougiekabels worden aangegeven. De catalogus is in dertien talen opgesteld en bevat QR-codes die doorlinken naar bijbehorende productvideo’s op internet. De catalogus is per direct beschikbaar.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.