Een Porsche boekenplank voor 3100 euro

Te koop voor de Porsche-fan: een bureaustoel van 4200 euro gemaakt van een kuipje uit de Porsche 911, of een boekenplank vervaardigt van de achterspoiler van een 911 GT3 Cup Racer voor maar 3100 euro.

Porsche wil met het uitbreiden van de zogeheten Driver’s Collection het specifieke Porsche-gevoel ook in de huiskamer of binnen de kantoormuren aanbieden. De bureaustoel moet daarin de basis worden. Het is een originele stoel uit een Porsche 911. Dat betekent bijvoorbeeld dat de rugleuning elektrisch verstelbaar is. In de hoofdsteun is het Porsche-logo verwerkt en aan de achterkant bevindt zich een handige hanger voor jasjes.

Downforce

Door de achtervleugel van een GT3 Cup Racer aan te passen, heeft Porsche ook een boekenplank gecreëerd. Hij is gemaakt van lichtgewicht carbonfiber. Ondanks de lengte van 1,71 m weegt hij slechts 5 kg. De maximale ‘downforce’ aan boeken bedraagt circa 120 kg. Detail: de uiteinden van de vleugel worden gesierd door het Porsche-logo.

Ook nieuw in de Porsche Driver’s Selection: een 1:8-uitvoering van de spectaculaire 918 Spyder. Dit tot 918 stuks gelimiteerde schaalmodel wordt met de hand gemaakt. Kosten: bijna 6000 euro.

Alle nieuwe items van de Porsche Driver’s Selection zijn met ingang van januari beschikbaar bij de officiële Nederlandse Porsche centra.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *