Eerste autodealer met gecertificeerde webshop

De webshop van Martin Schilder Groep heeft sinds kort het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Het is voor het eerst dat een webshop van een autodealer dit certificaat heeft verkregen.

Met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg biedt het bedrijf klanten een aantal zekerheden bij het online kopen van producten uit zijn online winkel, zoals bedenktijd van 14 dagen en een veilige betaalomgeving.

Martin Schilder telt acht vestiingen in Noord-Holland. “De omzet stijgt en het mooie is dat negen van de tien klanten van buiten de regio komen. We krijgen zelfs bestellingen uit Finland, Denemarken, België en Engeland. We worden dus ook in het buitenland heel goed gevonden”, aldus webshopbeheerder René Bakker, die sinds kort fulltime aan de webshop werkt. “De bezoekers kunnen live chatten, dat is vrij uniek in onze branche. Ik zit er bovenop, want als ik snel reageer kopen mensen sneller. Als klanten een onderdeel voor een bepaalde auto zoeken, willen ze zeker weten of het past. Ik kan ze daarin met kennis van zaken adviseren. En ik verkoop ook artikelen uit het magazijn die niet te zien zijn in de webshop, zelfs aan garagehouders.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.