Eerste Youngtimer-evenement op komst

In het weekend van Hemelvaart vindt op het DRU Industriepark in Ulft de eerste editie van het Youngtimer-evenement Forever Young plaats. Op 20 mei komen daar duizenden youngtimers uit de Benelux en Duitsland samen.

Organisator Alberto Radstake: “Het idee was in eerste instantie een meeting, totdat we op het DRU Industriepark stuitten. Deze locatie biedt onvoorstelbaar veel ruimte en mogelijkheden. We hebben daarom besloten om het meteen goed aan te pakken.”

Het evenement krijgt een beurskarakter in de monumentale SSP Hal. Er is daar een oppervlakte van 5.000 vierkante meter beschikbaar. “De hal vormt een prachtig industrieel onderkomen voor een bijzondere verzameling youngtimers. Naast aanbod van bedrijven en automobilia vindt de bezoeker hier een Concours d’ Elegance, waar twintig youngtimers door een vakjury worden beoordeeld op conditie, presentatie en originaliteit.” Op het buitenterrein van het industriepark worden honderden youngtimers opgesteld, zowel clubauto’s als youngtimers bestemd voor verkoop. De organisatie wil ook het aangrenzend parkeerterrein, met een oppervlakte van dertig hectare, zien te vullen. Daar kunnen meer dan 20.000 youngtimers gepresenteerd worden.

Forever Young wordt georganiseerd in samenwerking met het Youngtimer Magazine.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.