Egbert Willemsen naar Goodyear Dunlop

Egbert Willemsen is de nieuwe verkoopmanager personenwagenbanden voor Goodyear Dunlop Tires Nederland. In zijn nieuwe functie zal hij zich vooral focussen op de uitdagingen van de organisatie binnen een snelveranderende en herstellende bandenmarkt.

Willemsen zal ook instaan voor de verdere uitbouw van de Nederlandse verkooporganisatie, afgestemd op de marksituatie en behoeften van het dealernetwerk en de zakelijke markt. “We willen in de eerste plaats een echte partner zijn voor onze klanten. Gedegen marktkennis, open dialoog en een goed presterend productportfolio zijn hierbij de sleutelfactoren”, licht hij toe.

Egbert Willemsen deed de afgelopen jaren een rijke ervaring op in diverse verkoop- en marketing functies binnen de consumentenretailmarkt in de Benelux. De laatste jaren was hij werkzaam bij de Duitse multinational Bosch als accountmanager. Gedurende zijn loopbaan specialiseerde hij zich in het optimaliseren van de verkoopprocessen en het uitdiepen en verbreden van een gezonde klantenportefeuille.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *