Eigen financiering Bosch Car Service

Bosch Car Service heeft vanaf 1 maart 2014 de samenwerking met Bovemij verstevigd door de lancering van een nieuwe financieringsoplossing voor de consument. Bosch Car Service is hiermee het eerste universele serviceconcept  dat een eigen financiering aanbiedt.    

Bij deze financieringsvorm is de samenwerking helder: in een van de Bosch Car Service autobedrijven kan direct een financieringsaanvraag voor de klant worden gedaan, om de nieuw aan te kopen auto te kunnen financieren. Bovemij neemt daarna de volledige afhandeling, geheel volgens de wettelijke voorschriften, van de financieringsaanvraag op zich.

Marieke Groeneveld, concept manager Robert Bosch B.V, toont zich zeer content over de volgende fase in de samenwerking met Bovemij. “Klanten kunnen altijd klant blijven van één van de 385 Bosch Car Service vestigingen en mogen zich nooit gedwongen voelen elders aan te kloppen. Ons streven is onder één dak zeer complete service te bieden, die vervolgens individueel kan worden aangepast. In dit dienstenpakket past een financieringsproduct dat voldoet aan de eisen die wij stellen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.