Eigen vakbeurs jubilerend Autec-VLT

In zijn showroom te Montfoort organiseert Autec-VLT van 28 t/m 30 maart een eigen vakbeurs. Bezoekers kunnen er vergelijken, testen en ervaren. Aanwezig zijn diverse soorten hefbruggen, remmentestoplossingen en de nieuwste generatie emissieapparatuur.

De deuren van de vakbeurs zijn geopend van 14:00 tot 22:00 uur. Onder de bezoekers wordt een arrangement verloot voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix in Abu Dhabi. Daarnaast geeft de equipmentspecialist in de periode t/m 30 oktober nog eens zes arrangementen weg, te verloten onder kopers van een hefbrug, remmentestbank en/of emissiemeetapparatuur. Aanleiding is het feit dat Autec-VLT in 2017 dertig bestaat (met 30 oktober als officiële datum). “Er komt geen groot feest, we willen ons jubileum op een andere manier delen met onze klanten”, aldus een woordvoerder.

Tijdens de vakbeurs kunnen bezoekers kennismaken met onder meer de nieuwste generatie, Euro 6-proof Autest emissieapparatuur MS 920 en MS 921 -roetmeters. Daarnaast worden nieuwe remmentestoplossingen getoond voor APK1 en APK2. Verder is er de mogelijkheid om inbouw – en opbouw schaar hefbruggen, stempel hefbruggen, 2- en 4- koloms hefbruggen werkend met elkaar te vergelijken.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *