Eigen website autobedrijf met VWE

VWE heeft de Module Website toegevoegd aan zijn aanbod. Autobedrijven kunnen op die manier een eigen website samenstellen en hun online zichtbaarheid verbeteren. Zij kiezen een template en leveren de inhoud aan, waarna VWE de site klaarzet.

De automotive dienstverlener kreeg de afgelopen tijd steeds vaker de vraag of ook het maken van  websites tot de mogelijkheden behoorde. Na een geslaagde pilot met verschillende klanten is nu een module toegevoegd aan het aanbod.

Akiner van Schaik, B2B-marketeer bij VWE: “De autokoper besteedt nog maar tien procent van de tijd die hij daarvoor uittrekt bij het autobedrijf. De overige negentig procent van de tijd bevindt hij zich online. Het belang van een goede website wordt dus steeds groter.” VWE biedt “een totale website” aan, inclusief teksten en foto’s en de mogelijkheid om dit zelf aan te passen. De site is responsive, zoekmachinevriendelijk en gekoppeld aan het advertentiesysteem van VWE.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *