Eigenaar ASN Van Veen zwemt tegen leukemie

Hans van Veen zwemt in de eerste week van september 2011 het kanaal naar Engeland over om geld in te zamelen voor de strijd tegen leukemie bij kinderen. Bij de actie zal ook een beroep worden gedaan op de bedrijven in de schadebranche.

Van Veen onderstreept dat het in de schadebranche nu eens niet over de uurtarieven moet gaan, maar dat men ook de menselijke kant laat zien. Via de website Autoschadeportaal.nl is te volgen hoeveel geld bijeen wordt gebracht.
De opbrengst zal worden besteed aan onderzoek van Dr. A.C. Lankester, die immuuntherapie wil ontwikkelen als nieuwe behandeling bij kinderen met hoog risico acute leukemie.

De autoschadehersteller uit Leiden gaat de overtocht samen met zes actieve zwemmers en twee reserve zwemmers maken. Aan de zwemactie gaat een trainingsprogramma van twee jaar vooraf. Zo heeft Hans in september bijvoorbeeld het Markeermeer overgezwommen. Verder traint hij drie keer per week in een triathlon.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.