Het managementteam van Point S Nederland wordt versterkt met Maurits Bakker (33), die aan de slag gaat als franchisemanager. Hij zal met ingang van 1 januari verantwoordelijk worden voor het begeleiden van de ondernemers die zich al hebben gemeld voor deelname aan Nederlands jongste retailformule voor banden- en autoservice. Bakker zal samen met directeur Wim Reijmerink van Point S Nederland de keten uitbouwen.

Maurits Bakker was tot voor kort regiosalesmanager bij grossiersketen USN-Centuri.
Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Kwik-Fit Fleet en Terberg Leasing. Bakker: “Ik ben blij dat ik de kans krijg als een echte pionier in het banden- en autoservicevak te kunnen staan. Een nieuwe keten ontwikkelen is natuurlijk een schitterende job.” Reijmerink: “Met het in huis halen van een professional als Maurits Bakker laten we zien aan onze huidige partners en toekomstige franchisenemers dat we er alles aan willen doen om van Point S een langetermijnsucces te maken.”

Point S is een professioneel samenwerkingsverband van zelfstandige bandenspecialisten. In Frankrijk en Duitsland zijn ruim 1800 ondernemers al vele jaren actief met Point S.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties