Electude en VOC gaan samenwerken

VOC, opleidingsinstituut voor de schadebranche, en uitgever Electude hebben begin januari hun handtekening gezet onder een samenwerking. Beiden willen hiermee de opleidingen voor de branche te optimaliseren en een eenduidige opleiding voor autoschadetechnici opzetten.

VOC-directeur Frank Vos: “Het aanbod dat we in het verleden afzonderlijk verzorgden, wordt nu samengebracht. De schadeherstelbranche is met zo’n 10.000 mensen niet zo heel groot en het zou te kostbaar zijn om op eigen kracht oplossingen voor e-learning te ontwikkelen. Electude legt nu de focus op het ontwikkelen van leermiddelen en wij, met onze kennis van de schadebranche, op het geven van trainingen.”

Ook Focwa is blij met het besluit tot samenwerking. Willy Sprockel van de brancheorganisatie: “Ik zie het als de grote vooruitgang in de kennispositie van de hele branche. We hebben nu lesmateriaal van hoge kwaliteit tot onze beschikking. Dat betekent dat de branche daarvan gaat profiteren. Als brancheorganisatie kunnen we doorwerken aan onze visie van het upgraden in de kennispositie van onze medewerkers.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *