Elektrisch leasen met Strix

Strix Lease Service start een nieuw initiatief gericht op het leasen van elektrische auto’s. Onder de naam Strix Elektrisch Leasen lanceert het bedrijf een leaseaanbod rond elektrische auto’s en de bijbehorende randsystemen en diensten.

Onderdeel van het aanbod zijn, naast leasecontracten, onder andere laadpalen, een NS Business Card voor langere reizen en alternatief vervoer voor bijvoorbeeld vakantieperiodes. Strix verwacht in 2012 minimaal honderd elektrische auto’s op de weg te zetten.

“Een groot deel van het zakelijk rijden is prima in te vullen met elektrische auto”s”, zegt Sven Vroom, commercieel projectmanager bij Strix Lease Service. “Wij kunnen het voor onze klanten compleet invullen. Elektrisch rijden vraagt dan alleen nog een kleine gedragsverandering van de berijder. Opladen kan immers nog niet overal. En het gaat ook niet zo snel als brandstof tanken. Dat vraagt om een strakkere planning. Maar met de overheidsstimulans en initiatieven die nu worden ontplooid, ontstaat in hoog tempo een nieuwe infrastructuur die elektrisch rijden een enorme boost zal geven.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *