In juni meldde we al dat de Utrechte Automarkt naar Beverwijk zou verhuizen, dit is nu definitief rond. De gemeente Utrecht is met ATS, dochter van VWE Groep en verantwoordelijk voor de organisatie, overeengekomen dat zij de verplaatsing van de automarkt naar Beverwijk ondersteunt.

Hiermee is met ingang van dinsdag 3 april 2012 de Automarkt Beverwijk een feit. Inmiddels lopen alle trajecten voor omgevingsvergunningen op schema en wordt het marktterrein (parkeerterreinen P0 en P1) in Beverwijk geoptimaliseerd voor de Automarkt.

Wouter Raaphorst, woordvoerder van ATS: “De nieuwe locatie is zeer goed bereikbaar en ATS biedt standplaatshouders die meegaan naar Beverwijk een behoorlijke financiële tegemoetkoming. Zij kunnen rekenen op een korting van 1.300 euro per standplaats. ATS garandeert dat deze ondersteuning ook echt bij de standplaatshouders in Beverwijk terecht komt. Daarnaast zijn wij als organisatie ook druk bezig met de communicatie richting alle buitenlandse kopers, zodat het verkooppercentage straks nog hoger is dan in Utrecht.”

Tot april 2012 wordt de Automarkt nog wekelijks gehouden op het terrein van het Veemarktcomplex in Utrecht.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties