Elgi Rubber naar Nederland door overname

Het Indiase Elgi Rubber International Limited heeft onlangs recyclebedrijf Rubber Resources uit Maastricht volledig overgenomen. Elgi wil met de overname in Europa voet aan de grond krijgen. Nu werkt het bedrijf vooral in India, de VS, Brazilië en Oost-Afrika. Men richt zich vooral op recycling en productie van banden.

De honderd procent overname gaat volgens een bron van Maastricht Aktueel gepaard met een forse investeringsinjectie. Rubber Resources gaat de komende tijd de technische processen verbeteren. Ook bestaat er een kans op uitbreiding met een tweede vestiging in de regio om de activiteiten te kunnen uitbreiden. De vestiging in Zuid-Nederland moet volgens Elgi het centrum worden voor het verder ontwikkelen van producten uit gebruikte rubbermaterialen, het initiëren van nieuwe technische processen en het op de markt brengen van nieuwe producten.

Bij Rubber Resources zijn zo’n 85 mensen in dienst. Bij de overname wordt niet gereorganiseerd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.