Eurol introduceert bulkservice

Eurol introduceert een bulkserviceabonnement voor het beheer van bulkvoorraden smeermiddelen. De bulkservice maakt het mogelijk om op afstand het voorraadniveau te monitoren om zo de voorraad smeermiddelen tijdig aan te vullen. De garagist heeft hierdoor geen omkijken meer naar de voorraad.

Zodra het minimale voorraadniveau wordt bereikt, ontvangt Eurol een elektronisch signaal via een geavanceerd zendersysteem. De Eurol bulkauto komt vervolgens bij de garagist of werkplaats om de voorraad smeermiddelen en koelvloeistoffen aan te vullen. De voorraad is gegarandeerd voldoende.

Met één transport levert Eurol verschillende soorten motor-, hydraulische-, transmissieoliën en koelvloeistoffen. De Eurol bulkauto is uitgerust met acht compartimenten en diverse pompen. Het systeem voorkomt vermenging van vloeistoffen. Speciaal voor hydraulische oliën is de bulkauto voorzien van een filtersysteem om olie volgens ISO 4406 en NAS 1638 classificatie te kunnen leveren. Dat maakt dit one shop stop systeem uniek in de Benelux. Ook uniek is dat de bulkservice in lease-vorm beschikbaar is. De afnemer heeft door de gespreide betaling geen hoge aankoopkosten en hoeft geen voorraden voor te financieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *