Europese actie rond nieuwe Havoline motorolie

Ter gelegenheid van het nieuwe Havoline Pro DS-assortiment, biedt Chevron Lubricants (Texaco) deelnemers uit heel Europa de kans om een luxe VIP-reis naar Londen en een Toyota Aygo XPlay te winnen.

Met deze actie viert Chevron de introductie van het nieuwste assortiment hoogwaardige motoroliën: Havoline Pro DS. In tegenstelling tot wat de meeste automobilisten denken, is het gebruik van de juiste motorolie wel degelijk van invloed op het brandstofverbruik en de onderhoudskosten. Het vuil dat zich afzet op cruciale onderdelen en oppervlakken in de motor zorgt voor wrijving, waardoor de motor slechter gaat presteren en meer brandstof gaat verbruiken. Havoline Deposit Shield-technologie helpt de motoronderdelen te beschermen tegen de continue dreiging van vuilafzetting en slijtage, zelfs bij extreme rijomstandigheden. Het Pro DS productassortiment bestaat uit verschillende olieklassen voor uiteenlopende motorvereisten.

Deze actie wordt gehouden in 28 Europese landen, waarbij per deelnemend land één winnaar wordt gekozen. De actie loopt van 1 oktober tot 30 november 2016. Deelnemers hoeven alleen maar hun gegevens in te vullen op de actiewebsite (www.texaco-competitions.com/ProDS) om kans te maken op een luxe weekendtrip naar Londen.

Op de laatste dag van de reis krijgen de 28 deelnemers de kans om een Toyota Aygo XPlay te winnen. De deelnemers wordt gevraagd hoeveel 1-liter flessen Havoline ProDS motorolie er in de auto zijn geplaatst. Degene die er het dichtst bijzit, wint een Toyota Aygo XPlay die hij of zij bij thuiskomst kan ophalen bij een Toyota-dealer in de buurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.