EVBox sluit partnerschap met pechhulpdienst ARC

Laadpaalleverancier EVBox heeft voor hulp bij problemen met laadstations een samenwerking gesloten met ARC Europe.

De samenwerking geldt in eerste instantie voor Nederland, België, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland. Naar verwachting zal de samenwerking in 2020 ook worden uitgebreid naar Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië en Spanje.

Ondersteuning

Het zijn verschillende problemen waar klanten van EVBox bij laadstations meer te maken kunnen krijgen, legt pr-manager Job Kartens uit. “Het gaat dan om technische issues, bijvoorbeeld een kabel die vast blijft zitten of een laadkaart die wordt afgewezen. Ook bieden we ondersteuning bij de registratie van een laadpas of laadstation en beantwoorden we administratieve vragen. We zijn er ook voor algemene informatieverzoeken, bijvoorbeeld algemene vragen over elektrisch rijden.”

Dekking

Over de uitbreiding van de dienstverlening aan zijn klanten, zegt ceo Kristof Vereenooghe van EVBox: “Nu meer en meer mensen overstappen op elektrisch rijden, wordt het bieden van de juiste service en wegenhulp een cruciaal onderdeel van ons aanbod. Onze klanten moeten het gevoel hebben dat wij hen, waar ze ook zijn en op welk tijdstip dan ook, de ondersteuning bieden om weer vlot de weg op te kunnen gaan. Door onze Europese samenwerking met ARC Europe kunnen wij aan deze verwachtingen voldoen en we zijn enthousiast om onze Europese dekking verder uit te breiden.”

Mobiel

Behalve ondersteuning op afstand (via de telefoon), kunnen de klanten van EVBox dankzij de samenwerking met ARC nu ook rekenen op de mobiele laadmodules die ARC op de weg heeft. Voor pech onderweg die geen betrekking heeft op het opladen van de elektrische auto, bellen klanten van EVBox meestal al met bijvoorbeeld de ANWB, die bovendien aandeelhouder van ARC is. “Indien er een vraag binnenkomt die niet met laden te maken heeft, wordt de klant doorverbonden naar de juiste persoon in plaats van de EV-specialist”, aldus Job Karstens.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3059 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *