Evenementenhal Gorinchem naar ‘Next Level’

Onder de noemer Next Level heeft de Evenementenhal Gorinchem het afgelopen halfjaar een nieuwe bovenverdieping gerealiseerd. Een van de eerste beurzen waar bezoekers ermee kunnen kennismaken is Transport Compleet (volgende week).

De bestaande bovenverdieping is gedemonteerd en onlangs zijn twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst. Ze vormen de verbinding tussen de beurshal op de begane grond en de vernieuwde bovenverdieping. “De oorspronkelijke bovenverdieping is niet meer te herkennen”, zegt ceo Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland.

Externe huurders

De onder handen genomen ruimte beslaat volgens de beursorganisatie nu 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 meter aan beursvloer en congresruimte. Verder is de grootste van de twee congreszalen voorzien van een twaalf meter breed beeldscherm. De lange glazen wand op het balkon heeft een verduisteringsmogelijkheid, voor optische afsluiting. De extra hoeveelheid vloeroppervlak gaat dienen voor (uit hun jasje gegroeide) beurzen van Easyfairs zelf, maar ook voor externe huurders die er een galavoorstelling, bedrijfsfeest of congres willen onderbrengen.

Parkeerterrein

Bezoekers van Transport Compleet en – februari 2020 – de gerestylede Autoprof Gorinchem, treffen bij aankomst een vernieuwd parkeerterrein aan. Alles bij elkaar is volgens de organisatie aan de westzijde van de hal circa twintigduizend vierkante meter opnieuw geasfalteerd. Aangepaste belijning en wegafbakening moesten de indeling van de parkeervoorziening verbeteren. Ook is nieuwe riolering aangebracht, voor een betere afwatering. De officiële opening van het geheel is gepland voor oktober.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.