Evert Jan Stagge commercieel directeur Openclaims

Openclaims heeft Evert Jan Stagge benoemd tot commercieel directeur en wordt verantwoordelijk voor de verdere expansie van het digitale schadeafwikkelingsplatform voor verzekeraars en leasemaatschappijen.

Stagge volgt daarmee mede-oprichter Lex Orie op, die zich zal focussen op de positionering en uitrol van Openclaims in de internationale schadeafwikkelingsmarkt.

De aanstelling is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Openclaims, aldus Stephan Stergiou, ceo van Openclaims: “We zijn enorm verheugd dat iemand met de ervaring, het netwerk en de persoonlijke drive van Evert Jan zich aan Openclaims heeft verbonden. We zijn ervan overtuigd dat we met Evert Jan de positie als marktleider op het gebied van repair management software verder kunnen versterken.”

Ook Stagge toont zich verheugd over zijn nieuwe rol waarin hij Openclaims naar de volgende fase wil brengen: “Ik kijk met ontzettend veel plezier uit naar deze nieuwe uitdaging, waarvoor ik graag mijn kennis van de markt en enthousiasme voor digitalisering inzet”, aldus Evert Jan Stagge.

Ervaring

Stagge was naast zijn rol als DGA van Autoschadehuis actief in verschillende bestuursfuncties in de autoschadeherstelmarkt. Ook is Stagge actief geweest als commercieel directeur bij Spuigroep en als divisiedirecteur bij Stern.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3420 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.