Ex-team Auto RAS start Autoklimaat Woerden

Voormalig directeur Ad Kaandorp van de Auto RAS Groep en voormalige filiaalmanagers Richard Volkers (Nieuwegein) en Jaap van Wensveen (Gouda) hebben na het faillissement van Auto RAS Facilitair een eigen bedrijf opgericht in Woerden. Autoklimaat is al enige tijd geopend voor de tussenhandel, maar gaat vanaf januari officieel van start. Auto RAS Woerden bestaat inmiddels veertig jaar, groeit door en heeft een reorganisatie ondergaan.

Autoklimaat is een nieuw inbouwstation en groothandel in auto-onderdelen en accessoires, die met name met koeling en warmte te maken hebben. Hierbij valt te denken aan airconditioning, radiateuren, warmtewisselaars, standkachels, zonnedaken, autostoelen, accu’s en autoruiten.

Het bedrijf is hoofddealer van Webasto in de regio Woerden en daarnaast partner van Grayson Thermal Systems voor Nederland. Ook is Autoklimaat leverancier van Behr-Hella, Exide, NRF, AVA, Nissens, Varta en ASS stoelen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *