De 47-jarige Paul van der Leer is per direct gestart als directeur Logistiek bij Kwik-Fit en is verantwoordelijk voor de logistiek binnen Kwik-Fit Nederland, bandendistributiecentrum Wereldband en USN-Centuri.

Kwik-Fit vindt de distributie van auto-onderdelen binnen de branche en naar de 181 filialen zo belangrijk, dat er voor logistiek een nieuwe functie is gecreëerd binnen het managementteam. Martin Post, algemeen directeur Kwik-Fit Nederland: “Wij hebben besloten om de logistieke- en de inkoopfunctie van elkaar te scheiden, omdat logistiek en inkoop beide zo belangrijk zijn voor ons bedrijf dat je daar twee zwaargewichten voor nodig hebt.”

Paul van der Leer heeft ruim twintig jaar ervaring in de logistiek bij bedrijven als Ecolab, Christian Salvesen en Beiersdorf. Van der Leer kent de Kwik-Fit organisatie goed want hij was van 1994 tot en met 2001 al logistiekmanager bij dochteronderneming USN-Centuri. In zijn laatste functie was Van der Leer Supply Chain Manager bij Lely Consumables.

Kwik-Fit is in mei 2011 definitief verkocht aan het Japanse Itochu Corporation, eigenaar van Stapleton Tyre Services, voor 637 miljoen pond. Lees er hier alles over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties