Ferrari breidt garantie flink uit

Ferrari heeft een primeur voor een autofabrikant: een verlengde garantie voor Ferrari’s met een leeftijd oplopend tot twaalf jaar, om eigenaren maximale zekerheid te bieden.

Ferrari’s New Power garantie is het nieuwste voorbeeld van een complete serie aftersalesservices die momenteel het meest uitgebreide pakket op de markt bieden. Naast de standaard all-inclusive fabrieksgarantie van drie jaar worden alle Ferrari’s tevens geleverd met een kosteloos zevenjarig onderhoudsprogramma, om er voor te zorgen dat de auto’s volgens de normen van Ferrari onderhouden worden en zodoende ook hun waarde behouden.

Het garantieprogramma bestaat uit twee soorten: Een uitbreiding van de fabrieksgarantie. Ferrari biedt nu de mogelijkheid om de all-inclusive fabrieksgarantie met maximaal twee jaar uit te breiden, tot in totaal vijf jaar.

Met de New Power garantie heeft Ferrari het bestaande garantieniveau verlengd tot aan het twaalfde jaar vanaf het moment van registratie. Klanten die de New Power garantie vernieuwen kunnen bovendien gebruikmaken van speciale condities: een jaarlijkse korting van 15 procent bij vernieuwing van de garantie. Of een aanvullende korting van 15 procent wanneer er in het voorgaande jaar geen garantiewerkzaamheden werden uitgevoerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.