Finalisten Autobedrijf van het Jaar bekend

Autobedrijf Booltink uit Leuth, Autoservice Stepelo uit Haaksbergen en Autopunt Van Herpen uit Berlicum staan op 4 oktober in de finale van de vijfde editie van de verkiezing Bovag Autobedrijf van het Jaar.

De jury heeft de drie finalisten gekozen uit de tien genomineerde onafhankelijke autobedrijven uit de halve finale. “Alle drie de bedrijven onderscheiden zich van hun collega’s door de aanwezigheid van een sterke en uitgestippelde toekomstvisie. Gerichte plannen en strategieën maken dat deze bedrijven de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan”, aldus jurylid Bert Bloemendal van Organisatie, Advies- en Expertisebureau Corbo. De komende maand zullen de drie finalisten bezocht worden door leden van de jury met ditmaal speciale aandacht voor werkplaatsinrichting en -beleid, automatisering en management.

De winnaar van de titel Autobedrijf van het Jaar 2011 wordt bekend gemaakt tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven op 4 oktober in congreslocatie 1931 in Den Bosch.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *