Five Star borstelt zich op

Five Star, het internationale netwerk van schadeherstelbedrijven van het merk Cromax, voorheen bekend als Dupont Refinish, pakt uit met een vernieuwd logo en uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de partners van het Five Star netwerk nog beter zichtbaar worden in de markt.

 

Het Five Star ondersteuningsprogramma bestaat uit een aantal modules die alle strategische activiteiten van het bedrijf omvatten. De partners kunnen de modules kiezen die hen het best passen. Om een consistente uitstraling te behouden, werden ook de iconen van onze marketingprogramma’s aangepast. De logo’s van Lifetime Warranty, Eco Pro en Fast Repair hebben nieuwe, meer gestroomlijnde pictogrammen gekregen die perfect aansluiten bij het Five Star logo en bij het merk Cromax in het algemeen.

Kim Clarke, Cromax brandmanager EMEA, over de aanpak: “Five Star partners zijn toegewijd aan het leveren van een uitzonderlijke service. Elke partner beschikt over een grondig opgeleid team, met daarnaast de beste laktechnologie van het merk Cromax om voertuigen snel en kwalitatief te herstellen. De introductie van het merk Cromax was de perfecte aanleiding om ook de uitstraling van Five Star op te waarderen en beter te laten aansluiten bij zijn gevestigde reputatie. We keken er ook strikt op toe dat die uitstraling onderscheidend en opvallend bleef.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.