Fleetselect-actie voor auto-inkopers

Om de ‘komkommertijd’ te overbruggen komt Fleetselect Online Autoveilingen in de maanden juli en augustus met een opvallende actie voor auto-inkopers. Bij vrijwel iedere auto die online gekocht wordt via een open of gesloten veiling krijgt de inkoper een gratis entreebewijs voor pretpark Walibi in Biddinghuizen.

“De zomerstilte van vroeger bestaat niet meer”, aldus Edwin van der Hout van het online veilinghuis. “De branche draait gewoon door en dat geldt ook voor ons. We hebben in juli en augustus vele tientallen veilingen.” Kopers kunnen in de actieperiode per bedrijf tot maximaal vier gratis entreekaarten verdienen.

Fleetselect verkoopt maandelijks zo’n 1.000 auto’s, met name einde-contractwagens. Bijna negentig procent van de ingebrachte auto’s wordt daadwerkelijk verkocht. Het veilinghuis had onlangs nog de Peugeot 508 onder de hamer.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *