Focwa Adviescentrum en VOC werken samen

Eind september ondertekenden Focwa en Middenduin Automotive een intentieverklaring voor de herlancering van het Focwa Adviescentrum. Dit krijgt nu nog meer vorm door een samenwerking met VOC, vakopleiding carrosseriebedrijf.

“De diensten van het adviescentrum zijn erop gericht om de leden te ondersteunen bij hun dagelijkse bedrijfsvoering. Hierdoor kan de ondernemer zich volledig richten op de kernactiviteit van het bedrijf. De adviseurs van Focwa Adviescentrum en VOC hebben ruime ervaring met de situatie in de carrosseriebranche en zijn daarom samen in staat om voor elk bedrijf een deskundig advies te geven”, aldus een woordvoerder.

De samenwerking is gebaseerd op gezamenlijke advies- en ondersteuningsdiensten, maar ook hulp bij de dagelijkse administratie en rapportages, loonadministratie, belastingaangifte en de jaarrekening. Daarnaast staan de adviseurs klaar voor vragen over personele onderwerpen als inzetbaarheidoverzichten, opleidingsplannen, leeftijdsfasebewust personeelsbeleid.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.