Focwa en ABZ verbeteren Audatex-rapportages

Focwa heeft in samenspraak met ABZ besloten om markttrendrapportages vanaf januari 2012 te baseren op het totaal aantal gemaakte Audatex calculaties. Bij deze nieuwe methodiek om rapportages op te stellen, wordt ervan uitgegaan dat in nagenoeg alle schadegevallen een Audatex-calculatie ten grondslag ligt.

“Deze nieuwe methodiek biedt een mogelijkheid om marktontwikkelingen kwalitatief beter te verklaren. Ook ontstaat er een vollediger beeld om trends te kunnen volgen”, aldus Focwa. Met name veranderende processen bij zakelijke opdrachtgevers en een toename van gebruik van calculatiemogelijkheden binnen het ABZ-netwerk, zijn aanleiding geweest om de huidige rapportagemethode vanuit de Amice-database aan te passen.

Bedrijven die gebruik maken van de ABZ-dienst Amice, worden de komende maanden door ABZ geïnformeerd over de verschillende kwaliteitsverbeteringen die ABZ gaat doorvoeren in de huidige Amice producten en rapportages. Focwa gaat haar leden en aandeelhouders maandelijks informeren over de trends en ontwikkelingen in het totaal aantal gemaakte Audatex-calculaties.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.