Focwa gaat tevredenheid meten

Focwa heeft een overeenkomst gesloten met Tevreden.nl om de klanttevredenheid te meten. Hiermee wil Focwa de kwaliteit van herstel borgen. Via de branchevereniging kunnen leden hier kosteloos gebruik van maken en een meetinstrument installeren.

Overigens werken diverse leden al met het systeem van Tevreden.nl of een van een andere leverancier. Na afhandeling van de schade krijgen de klanten een mail met vragen over het proces en de service.

Het systeem zal ook worden gebruikt als beoordelingssysteem van de Focwa zelf. De leden krijgen via Tevreden.nl de kans vier keer per jaar hun eigen branchevereniging te beoordelen op basis waarvan de vereniging haar dienstverlening beter kan laten aansluiten bij haar leden. De komende tijd zal Focwa veel nieuwe diensten en producten lanceren. Via dit systeem kan de branchevereniging makkelijker meten hoe de diensten/producten door de leden worden beoordeeld.

Ook krijgen de leden de mogelijkheid om hun opdrachtgevers te beoordelen, waarmee de afstemming en samenwerking met de opdrachtgevers inzichtelijker wordt. 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.