Autoschade Herstel Haarlemmermeer is tijdens het Focwa-congres van 4 oktober uitgeroepen tot winnaar van de landelijke Focwa Schadeherstel Award 2017.

Opvallend was dat Autoschade Herstel Haarlemmermeer de enige AHG-vestiging was die was doorgedrongen tot de regiofinales. Die werden gedomineerd door A.A.S. en ABS. De verkiezing van het door de consumenten best gewaardeerde schadeherstelbedrijf kende nog enkele beperkingen.

Beperkingen

De verkiezing is onderdeel van de samenwerking die Focwa vorig jaar sloot met Tevreden.nl. Behalve dat deelname alleen openstond voor Focwa-bedrijven moest de audit worden gemeten door Tevreden.nl, ook al laat het bedrijf zijn klanttevredenheid door een ander meten. Bovendien moest een bedrijf minstens vijftig klantenreviews hebben. Gevolg van een en ander was dat er in Zeeland geen enkel bedrijf aan deze criteria voldeed en in Groningen slechts één. Dit bedrijf, ABS Autoherstel Boerhof, kreeg daarom geen regionale award, maar wel een eervolle vermelding. Daarbij had Schadenet in een eerder stadium al te kennen gegeven niet mee te willen doen aan de verkiezing.

Winnaar

Uiteindelijk was Autoschade Herstel Haarlemmermeer natuurlijk een mooie winnaar. Eigenaar Dennis Breed heeft zijn communicatie dan ook goed op orde. “We hebben hard gewerkt aan het gebruik van media, Facebook bijvoorbeeld. Ik ben ook veel netwerkevenementen afgegaan, heb actief klanten geworven. Daarnaast onderscheiden we ons, door bijvoorbeeld te experimenteren met spuiten met stikstof. En we werken allemaal met passie aan het eindproduct.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties