Focwa ontwikkelt online Kennisscan

Vereniging Focwa Schadeherstel heeft voor haar leden een online kennisscan gemaakt. Het hulpmiddel meet op het gebied van de AST-kwalificaties de actuele kennispositie van schadeherstelbedrijven en bereidt hen strategisch voor op de toekomst.

“Het toenemende gebruik van nieuwe technologieën in voertuigen maakt het voor schadeherstelbedrijven noodzakelijk om te investeren in het opleiden van hun personeel. Deze kennis en vaardigheden zijn nodig voor kwalitatief en veilig schadeherstel nu en in de toekomst. Daarom is het van belang het kennisniveau en de competenties met enige regelmaat onder de loep te nemen om zo de continuïteit van het bedrijf te waarborgen”, aldus Focwa.

De module rekent automatisch uit en geeft schematisch weer, welke certificaten het schadeherstelbedrijf bezit, voor welke certificaten mogelijk een vrijstelling verkregen kan worden en welke er nog ontbreken. Het tonen van de score per medewerker behoort ook tot de mogelijkheden en ook kunnen er offertes worden aangevraagd bij diverse opleiders.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.