Focwa pakt wanbetalers harder aan

Focwa heeft een raamovereenkomst gesloten met de landelijke incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn. De incassospecialist gaat de Focwa-leden de komende jaren ondersteunen bij het voeren van een strikter en professioneler debiteurenbeheer en aanmaningsbeleid.

Veel van de bij Focwa aangesloten leden hebben als gevolg van de economische crisis te maken met een toename van het aantal niet of niet tijdig betaalde rekeningen. Dat vraagt om een strenger aanmaningsbeleid en beter debiteurenbeheer, waarvoor de ondernemers dus vanaf nu een beroep kunnen doen op de kennis en ervaring van Flanderijn. Daarbij worden geen dossierkosten in rekening gebracht en de leden ontvangen tevens kosteloos advies.

Jenda Horak, juridisch medewerker bij Focwa: “In Flanderijn hebben wij een partij gevonden die onze leden op efficiënte wijze kan ondersteunen bij hun incassoproces. Hierdoor kunnen zij hun debiteurenrisico aanmerkelijk beperken.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *