Focwa Schadeherstel kiest Huffnagel

Oud-wethouder en ondernemer Frits Huffnagel is door de algemene ledenraad van Focwa Schadeherstel gekozen tot de nieuwe algemeen voorzitter. Sinds 1 september is hij actief in zijn nieuwe functie.

Rolf van Markus, voorzitter algemene ledenraad Focwa Schadeherstel: “Huffnagel is zich vooral bewust van het economische belang dat schadeherstel vertegenwoordigt en draagt onze branche een warm hart toe.” Het algemeen bestuur heeft een aantal speerpunten voor de komende periode bepaald, zo moet de afdeling Schadeherstel sneller inspelen op de branchedynamiek.

Huffnagel heeft veel ervaring op zowel politiek als bestuurlijk gebied, maar ook op het terrein van marketingmanagement. Hij was wethouder in Amsterdam en Den Haag en al jarenlang actief in de MKB-sector en als presentator bij BNR Nieuwsradio.

Recent was er nog meer te melden rondom Focwa, zo heeft de vereniging een mobiele website in gebruik genomen en komt Focwa Schadeherstel met een eigen keurmerk voor de kwaliteit van het door Eurogarant-bedrijven geleverde werk.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.