Focwa Specialisten verkent samenwerking Bovag

Focwa Specialisten voert verkennende gesprekken met Bovag over samenwerking en eventueel samengaan van de twee brancheverenigingen.

“Wij zijn ervan overtuigd dat we er in het belang van onze leden goed aan doen om met Bovag te praten, vanwege de overlap in leden en dienstverlening”, aldus Cor van Eijk, voorzitter van Focwa Specialisten. Volgens Focwa Specialisten is een dubbel lidmaatschap voor veel bedrijven een onwenselijke situatie. Wat betreft de overlap aan diensten gaat het bijvoorbeeld om juridische bijstand of algemeen advies op werkgeversgebied.

De beide organisaties zijn met elkaar in gesprek over nauwe samenwerking, maar samengaan wordt daarbij zeker niet uitgesloten. Behalve de samenwerking met Bovag kijkt Focwa Specialisten ook naar een andere optie: een zelfstandige vereniging blijven binnen de Federatie Focwa (zoals nu het geval is)

Eerder in een interview met Aftersales Magazine (18 maart 2016) liet Van Eijk al weten in ieder geen ‘overhaaste beslissingen te willen nemen’.  Het bestuur streeft ernaar om in de loop van dit jaar een definitieve beslissing te kunnen nemen.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.